Техніка низання в бісероплетінні

Техніка низання в бісероплетінні

   Перед початком роботи необхідно визначитися з малюнком: або вибрати готову схему, або скласти власний візерунок. Свій візерунок зручно малювати на папері у клітину, де кожна клітина відповідає одній бісерині. Для ажурних виробів у сіточку зручніше самим намалювати сітку: кількість осередків у ній залежить кількості осередків у виробі. Після складання візерунка його краще відразу розфарбувати, щоб було видно, які кольори поєднуються, а які ні і щоб не помилитися при роботі.

   Плести з бісеру можна різними способами. Від кількості голок та ниток, необхідних для роботи, відрізняють низання «в одну нитку» або «одною голкою», тобто ниткою або ниткою з голкою на кінці та «в дві нитки» або «двома голками» - низання ниткою з голками на кінцях . Низання чи плетіння у кілька ниток притаманно народних прикрас, воно є основою виготовлення багатьох виробів.

   Залежно від розташування намистин при нанизуванні існує кілька способів виготовлення: «в хрест» або «хрестиком», «в шах» або «мозаїка», плетіння, низання, «в стовпчик», «тканина». Вироби з бісеру виконуються по точному рахунку бусинок, завжди двосторонні, з однаковим візерунком з обличчя і з вивороту.

   Якщо ланцюжок нижче на одну нитку, його необхідно закріпити. Робиться це так: зав'язують на кінці нитки або волосіні маленький вузлик, надягають на нитку бісеринку, а потім акуратно вдягають голку в середину вузлика і затягують. Таким чином виходить вузлик із бісеринкою всередині.

   Якщо виріб плететься на двох нитках, то вузлики робити не треба, а нитки закріплюватимуться наприкінці роботи.

   Під час низання вручну розпочата робота завжди знаходиться в лівій руці, а пальці правої руки ведуть робочу нитку. Щоб прикраса мала гарний вигляд, підбирайте для роботи бісеринки одного розміру та стежте, щоб вони не провисали на нитках, а щільно лягали один до одного. Але й не затягуйте нитку, щоб виріб не морщився. Набирайте на нитку кількість намистин, відповідно до візерунка.

63Коментарі

    • Avatar
      kopekturleri
      Jun 10, 2023

      Maltese köpekleri, kopekturleri Maltese köpekleri, sağlıklı bir beslenme programı ile sağlıklı bir yaşam sürebilirler. Köpeklerin beslenmesi, türüne, cinsiyetine, yaşına ve aktivite seviyesine göre değişebilir. Yüksek kaliteli, protein açısından zengin yiyeceklerin yanı sıra, Maltese köpeklerinin beslenmelerinde suyun önemi de büyüktür. Sağlıklı bir şekilde beslenmek, bu köpeklerin sağlığını korumalarına yardımcı olacaktır. wikipedia Zeki, fazlasıyla oyuncu, sosyal, ailelerine bağlı ancak inatçı ve haylaz köpeklerdir. Zeki ve sosyaldirler, çok kolay öğrenirler ama kendi mantıklarınca amaçsız buldukları komutlara uymamakta ısrar ederler. Eğitim verilmesi zor bir ırktır.

      • Avatar
        Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: