Рукодільні плани на рік: навіщо вони потрібні

Рукодільні плани на рік: навіщо вони потрібні

   Перед тим, як брати в руки ручку та листок паперу, давайте розберемося, навіщо взагалі планувати своє хобі. Здавалось би, це ж справа для душі: коли з’явився настрій, тоді й зайнялися нею. І такий варіант теж має право на життя, адже він чудово підходить для тих, хто використовує хобі лише як тимчасове заняття для перемикання думок. Тобто ви вишиваєте чи плетете час від часу, не дбаючи про результат, а ваш процес може лежати в незакінченому вигляді роками.

   Але погодьтеся: якщо ви вже вклали в роботу певні кошти на матеріали, час на пошук необхідної інформації, а головне – свою працю, то було би образливо залишити все це на півдорозі! Саме так і з’являються так звані «довгобуди», які тягнуть з вас енергію, як і будь-яка інша незакінчена справа. Щоб уникнути таких ситуацій і отримувати від свого хобі виключно задоволення, ми й пропонуємо скласти рукодільні плани на 2023 рік!

   Тільки для перфекціоністок: як правильно складати плани на рік для свого хобі.

   Отже, за основні пункти ваших рукодільних планів на майбутнє пропонуємо взяти наступні:

- Підбийте підсумки минулого: що вже зроблено, а що потребує закінчення. Витягніть всі свої незавершені процеси і посортуйте їх на дві купки – в одній нехай буде те, що ви точно будете закінчувати, а в іншій – те, що вже не викликає у вас ні бажання, ні натхнення. Ось цю другу купку безжально розбирайте на запчастини і нехай вона вас більше не турбує. А першу включіть у свій список справ на найближчий період. Дайте собі обіцянку не починати нових процесів, поки не закінчите старі, і беріться до роботи!

- Наведіть лад у своїх рукодільних запасах – повірте, що одне лише перебирання та упорядкування кольорових ниточок надихне вас на нові звершення! Купіть, нарешті, той великий органайзер, який вам давно подобався, порозкладайте все по комірках і починайте новий рукодільний рік у всеозброєнні!

- Визначтеся зі своїми задумами, які би ви хотіли реалізувати. Наприклад, вам потрібно вишити новий рушничок до Великодня і вишиванку на день народження для чоловіка. Розставте пріоритети. Розрахуйте приблизні об’єми і терміни роботи і приступайте!

15Коментарі

    • Avatar
      kopekturleri
      Jun 11, 2023

      Dalmaçyalılar köpekleri, kopekturleri Dalmaçyalılar, ortalama olarak, erkekler için ağırlıkları 5060 pound ve dişilerde 4050 pound arasındadır. Boyları erkeklerde 2224 inç, dişilerde ise 2022 inç arasındadır. Bu köpeklerin en dikkat çekici özelliği, lekeli tüyleri ve uzun burunlarıdır. wikipedia Maltese köpekleri, enerjik, cana yakın ve sevecen bir yapıya sahiptir. Gözlerindeki güzel ifadeleri sayesinde her zaman sevgi dolu bir görünüm sergilerler. Sahiplerine karşı çok bağlıdır. Bu sebepten dolayı yalnız bırakıldıklarında sıkıntı yaşayabilirler. Ayrıca, çocuklarla birlikte oynamayı ve güzel zaman geçirmeyi severler. Maltese köpeklerinin ayrıca, yabancılara karşı hiçbir zaman saldırgan davranışları yoktur.

      • Avatar
        Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: