LETISTITCH (Англія) 

Товарів у наявності: 121
на сторінку
Показано 1 - 12 з 121
Показано 1 - 12 з 121

Letistitch – це новий бренд для вишивки хрестом із Великобританії. Набори виготовляються на заводі Luca-S, Республіка Молдова, та забезпечують найвищу якість. Цей проект призначений як оптовий бізнес, започаткований дизайнером Анастасією Лука-Брашовяну у 2019 році.

Ми пропонуємо шанувальникам вишивки хрестом найбільший асортимент прекрасних диза...

Letistitch – це новий бренд для вишивки хрестом із Великобританії. Набори виготовляються на заводі Luca-S, Республіка Молдова, та забезпечують найвищу якість. Цей проект призначений як оптовий бізнес, започаткований дизайнером Анастасією Лука-Брашовяну у 2019 році.

Ми пропонуємо шанувальникам вишивки хрестом найбільший асортимент прекрасних дизайнів, що завжди нових і розширюються як: традиційні набори для вишивання Letistitch з більш складними малюнками в різних техніках: вишивка хрестом , у поєднанні з контурами, рядки в 1, 2, 3 і 5 ниток на таких типи тканин, як Aida .

Ми пропонуємо комплекти різного рівня складності на будь-який смак та гаманець.

Якщо рукоділля також є метою вашого бізнесу, то вас, напевно, зацікавлять наші пропозиції для оптових покупців.

Весь асортимент наборів для рукоділля Letistitch представлений на нашому сайті.

Luca-S - це молдавський виробник наборів для рукоділля, заснований у 1992 році Luca Anatolie та Maria, який займається роздрібною торгівлею та оптовою торгівлею комплектами для рукоділля та вишивки. Компанія почала розробку простих наборів для рукоділля, і в даний час ми пропонуємо любителям вишивки хрестиком найширші асортименти продукції, завжди новий і розширюється як:

Набори для вишивання хрестиком «Моя перша вишивка» - це серія наборів із простими малюнками для початківців.

Традиційні набори для вишивання з більш складними малюнками в різних техніках: вишивка хрестом та петлі, у поєднанні з контурами, рядками в 1, 2 та 3 нитки на різних типах тканин, таких як Aida та Linen.

Ми пропонуємо комплекти різного рівня складності на будь-який смак та гаманець. Крім того, Luca-S пропонує клієнтам широкий спектр додаткових продуктів, таких як: закладки, листівки, подушки, рамки для вишивки та обручі різних розмірів та форм.

Продукція Luca-S розповсюджується більш ніж у 50 країнах світу. Якщо рукоділля також є метою вашого бізнесу, то вас, напевно, зацікавлять наші пропозиції для оптових покупців.

Весь асортимент наборів для рукоділля Luca-S представлений у нашому щорічно публікованому каталозі та на нашому веб-сайті. Також ви можете знайти нас на великих виставках у кількох країнах, таких як Україна, Іспанія, Франція, Великобританія, Голландія та Німеччина.

Створюйте шедеври своїми руками разом із продуктами Luca-S.

Luca-S, якість для всіх.

Набори для вишивання хрестиком та голками Luca S - це чудовий асортимент якісних наборів для рукоділля з Молдови. Luca S пишається своїм багатим портфоліо, яке включає рукоділля на будь-який смак та вік. Їхні набори для вишивання хрестиком та набори голок виготовлені з використанням високоякісних продуктів, які включають тканину Zweigart aida, полотно для сітки з простим підрахунком та анкерні нитки.

Насолоджуйтесь роботою гарних наборів для вишивання хрестиком від провідних дизайнерів та студій.

Ми пропонуємо тільки фірмові, оригінальні та оригінальні товари.

Набори для вишивання хрестиком є найбільш популярними - ви використовуєте діаграму або графік, щоб підрахувати, де кожен стібок зроблений у тканині з парним або блоковим переплетенням.

Набори для вишивки хрестиком з тисненням або прикрасою поставляються з набивним малюнком або тканиною з кольоровим малюнком, де можна зробити шви.

Aida, Evenweave або лляна тканина та нитка або нитка включені у кожен комплект. Кожен комплект входить діаграма; штамповані або оздоблені набори мають малюнок, надрукований на тканині.

Ми продаємо комплекти більшості основних брендів:

Thea Gouverneur - плідний дизайнер із Нідерландів, що пропонує широкий асортимент продукції для просунутих швейних машин. Її міжнародні міста, такі як Санкт-Петербург, Лондон та Нью-Йорк, надихають, стимулюють та нагороджують.

Якір пропонує широкий асортимент продукції та особливо гарний для довгих стібків.

DMC Creative пропонує широкий асортимент продукції: Tatty Teddy, Snowman, квіти, гейші – тут кожен знайде щось для себе!

Maia by Coats спеціалізується на сучасному декоративному мистецтві, а їх вироби вирізняються вишуканою якістю.

Janlynn - один з провідних виробників у США, що пропонує традиційні семплери, оголошення про народження та весілля та новорічні дизайни.

Luca-S – європейський виробник, у дизайні якого використані традиційні квіти, пейзажі, пані та милі діти.

Читати докладніше