Електронні схеми 

Товарів у наявності: 1187
на сторінку
Показано 1 - 12 з 1187
Показано 1 - 12 з 1187

Авторські електронні схеми для вишивання нитками і бісером

Прогрес торкається всіх аспектів життя людей, і рукодільний світ не стоїть на місці. Поширення комп'ютерів та інших електронних пристроїв, що забезпечують доступ до Інтернету, зробило популярними такі товари, як електронні схеми вишивання. Навіщо купувати схему в електронному вигляді, кол...

Авторські електронні схеми для вишивання нитками і бісером

Прогрес торкається всіх аспектів життя людей, і рукодільний світ не стоїть на місці. Поширення комп'ютерів та інших електронних пристроїв, що забезпечують доступ до Інтернету, зробило популярними такі товари, як електронні схеми вишивання. Навіщо купувати схему в електронному вигляді, коли у продажу є тонни готових наборів? Відповідь на це запитання проста. Більшість схем є авторськими розробками та відрізняються від стандартних комплектів. З їхньою допомогою можна створити щось нове. В унікальній дизайнерській схемі навіть досвідчена вишивальниця знайде, що розповісти, а шанси побачити іншу майстриню з такою самою роботою зведено до мінімуму.

Де можна придбати електронні схеми вишивки хрестиком? Цей виріб настільки поширений, що знаходиться і в нашому магазині Муркіни Рукоділки. Тут ви знайдете символи міських та красивих сільських пейзажів, зображення людей (у нашому каталозі є колекція схем для дівчаток та дітей) та тварин (за посиланнями ви можете знайти вишивку птахів, собак, коней, метеликів) За роками китайського календаря (наприклад, Рік Кролика та Рік Кота) та візерункам, присвяченим святам (наприклад, усіма коханому - Новому році). Фантазія сучасного дизайнера безмежна. Можна придбати як окремі зображення, так і колекції, об'єднані спільною темою.

Залежно від способу виконання ці схеми бувають повністю або частково пошитими, вишитими бісером або нитками. Ви також можете вибрати розмір ділянки: велику, середню або маленьку.


Талановиті художники та автори-дизайнери розробляють безліч невеликих пропозицій, які швидко перетворюються на готові вироби. Тим, хто віддає перевагу більш складним завданням, варто придивитися до малюнків іншого дизайнера. Екстравагантні квіти (троянди, півонії, маки), фрукти, тварини – це далеко не повний список тем, які можна знайти.

Інформативні фільтри дозволять ознайомитися з регулярно знижковими акціями, переглянути новинки, відсортувати асортимент за рейтингом або ціною, що робить процес вибору набагато зручнішим.

Авторські схеми вишивки - відмінний спосіб порадувати себе або близьку людину, яка захоплена цим видом рукоділля та дружить з гаптуванням. Готовий результат стане яскравим подарунком або акцентом у власному інтер'єрі та радуватиме свого власника довгі роки.
Відкрийте для себе наші популярні категорії з нашого вибору електронних схем:

➢ зимовий пейзаж

➢ ведмідь

➢ Для закоханих

➢ вид на море

➢ маяк

➢ Візерунки та орнаменти

➢ Семплери, примітивісти та квакери

➢ Комфортний будинок

Для тих, чиї полиці вже ломляться від муліне та канви, Електронні схеми – відмінний варіант – купувати цілий набір не здається розумним варіантом. Це також варіант для тих, хто любить поєднувати кольори та відтінки муліне або вишивати поверх некласичного дизайну. Зрештою, це чудовий варіант заощадити час та гроші.

Читати докладніше