Новорічні іграшки 

Товарів у наявності: 88
на сторінку
Показано 1 - 12 з 88
Показано 1 - 12 з 88

Є повір'я, що іграшки новорічної тематики, зроблені своїми руками, цього року принесуть у сім'ю щастя. Виготовлення ялинкових іграшок завжди було одним з улюблених занять дітей. Не менш цікавою та захоплюючою ця робота може стати і для дорослих. Якщо купити готові набори для вишивки новорічних іграшок , в які вже вкладені всі необхідні матеріали...

Є повір'я, що іграшки новорічної тематики, зроблені своїми руками, цього року принесуть у сім'ю щастя. Виготовлення ялинкових іграшок завжди було одним з улюблених занять дітей. Не менш цікавою та захоплюючою ця робота може стати і для дорослих. Якщо купити готові набори для вишивки новорічних іграшок , в які вже вкладені всі необхідні матеріали, то можна ні про що не турбуватися і із задоволенням провести вільний час за улюбленим хобі.

Прикраса будинку до Нового Року

Будь-які свята, у тому числі і новорічно-різдвяні — чудовий привід для майстринь виявити свою майстерність і здивувати гостей, прикрасивши свій будинок ексклюзивними прикрасами новорічної тематики. Свої квартири вбирають до свята всі люди, але кожна майстриня прагне цими днями проявити свої творчі здібності повною мірою і прикрашати своє житло та свою новорічну ялинку оригінальним, неповторним способом, так як більше ніхто не вміє.

Саме для цього в магазинах товарів для рукоділля, таких як «Муркіні рукоділки», завжди є в наявності заготівлі для виготовлення сувенірної святкової продукції. Вони допоможуть домашнім майстриням створити свої мініатюрні шедеври для себе або для подарунків друзям та рідним.

Компанії-виробники всіма силами заохочують розвиток творчих талантів у дітей та дорослих. І якщо вам рукоділля – улюблене захоплення, то наш інтернет-магазин пропонує вам придбати набори для вишивки хрестом новорічних іграшок і виготовити ці маленькі казкові прикраси своїми руками.

Новорічні іграшки, вишиті хрестом

Ваша новорічна сосна або ялина буде виглядати абсолютно неповторно, якщо ви виготовите для неї ялинкові іграшки своїми руками. Купивши набори для вишивання хрестом новорічних іграшок та створивши прикраси зимової тематики, ви казково перетворите свій будинок.

Вишиті ялинкові іграшки наразі стали дуже популярними. Вони є миловидними новорічними сюжетами, виконаними технікою хрест на пластиковій канві . Це не що інше, як вишиті картинки, які можна вішати на ялинку.

В інтернет-магазині «Муркіні рукоділки» на вас чекає широка різноманітність наборів для вишивки іграшок на ялинку. До речі, цими чарівними виробами можна прикрасити не тільки зелену хвойну красуню, але й розвішити їх на вікнах або дверях, на стінах, одним словом, де завгодно, аби вони тішили око та створювали святковий настрій.

Найпопулярніші варіанти вишитих хрестом новорічних іграшок – ялинкові кулі, дзвіночки, ельфи, сніговики, зірочки, ялинки, ліхтарики, маленькі Діди Морози та Снігуроньки. Всі ці моделі ви можете знайти у нашому каталозі. Для виготовлення використовується звичайна техніка вишивання хрестом.

У цьому розділі магазину представлені різні варіації орнаментів, малюнків та візерунків. Тут ви знайдете багато всього цікавого та корисного. Розглядайте моделі та надихайтеся на створення новорічної вишивки! У нас великий асортимент ялинкових іграшок та схем для їх вишивання хрестом . Вибирайте та створюйте саме ваше, неповторне свято. З нашими наборами ви зможете вишити таку красу, що гості не зможуть відірвати очей. Куди вже до цих милих шедеврів готовим ялинковим іграшкам... Вони й близько не висіли!

Наші ціни на новорічні іграшки коливаються в діапазоні від 167 до 220 гривень за набір, тому такий виріб цілком доступний для покупки українськими майстрами з будь-яким рівнем достатку. Відзначайте Новий Рік яскраво та оригінально!

Читати докладніше