Сучасний вид рукоділля: Енкаустика

Сучасний вид рукоділля: Енкаустика

   За складним поняттям прихована дуже проста та доступна техніка, яка майже не потребую витратних матеріалів. Зате вона точно вразить і дорослих, і дітей. Фактично, це малювання праскою або ж переосмислене на сучасний лад мистецтво Стародавньої Греції. Вам знадобиться лише полотно для творчості та воскова крейда, що легко плавиться і залишає яскраві та соковиті малюнки.

   Історія енкаустики вирушає корінням в далеке минуле — принаймні, за часів Древньої Греції, не дивлячись на те, що жодна з робіт цього періоду не збереглася. Більшістю уцілілих зразків воскового живопису раннього періоду є римсько-єгипетські дошки, відомі під назвою «Фаюмські портрети», які були виявлені в Хавирі. Ці невеликі портрети виконані на дерев'яних дошках, покриті клейовою фарбою. Всі ці зображення — практично без виключення і вони не стискаються і не розширюються; віск не викликає агресивних хімічних реакцій при взаємодії з пігментами і шаром ґрунтовки; він володіє хорошими властивостями, що відображають, і після натирання тканиною демонструє характерний, привабливий блиск.

   Специфічна природа воскових фарб обумовлює вибір необхідних спеціальних інструментів і устаткування. Воскові фарби мають бути гарячими, щоб їх можна було наносити пензлями; тому фарби змішуються і містяться на гарячих плитах або палітрах. Як тільки пензель залишить мазок на холодній поверхні основи, розплавлений віск застигає і на нього може бути негайно нанесена інша фарба.

   Не дивлячись на те, що фарби найчастіше наносяться на основу в гарячому стані при кімнатній температурі, ви можете підтримувати високу температуру самої основи в процесі нанесення фарби, щоб віск залишався рідким. Це забезпечує можливість подальшої роботи з ним на поверхні картини. Шар застиглого воску може бути перероблений на пізніших стадіях живопису — слід скористатися нагрітими металевими інструментами; крім того, ви можете розтопити шар воску і змішати фарби, переміщаючи джерело тепла над поверхнею основи. Необхідно додати, що ви можете також обробити поверхню охолодженого воску лезом ножа для створення різноманітних ефектів.

65Коментарі

    • Avatar
      kopekturleri
      Jun 10, 2023

      Maltese köpekleri, kopekturleri Maltese köpekleri, sağlıklı bir beslenme programı ile sağlıklı bir yaşam sürebilirler. Köpeklerin beslenmesi, türüne, cinsiyetine, yaşına ve aktivite seviyesine göre değişebilir. Yüksek kaliteli, protein açısından zengin yiyeceklerin yanı sıra, Maltese köpeklerinin beslenmelerinde suyun önemi de büyüktür. Sağlıklı bir şekilde beslenmek, bu köpeklerin sağlığını korumalarına yardımcı olacaktır. wikipedia Zeki, fazlasıyla oyuncu, sosyal, ailelerine bağlı ancak inatçı ve haylaz köpeklerdir. Zeki ve sosyaldirler, çok kolay öğrenirler ama kendi mantıklarınca amaçsız buldukları komutlara uymamakta ısrar ederler. Eğitim verilmesi zor bir ırktır.

      • Avatar
        Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: