перевипуск 

Товарів у наявності: 4
Показано 1 - 4 з 4
Показано 1 - 4 з 4

Ласкаво просимо до нашого магазину для рукоділниць. Тут ви можете купити за вигідною ціною перевипуск наборів для вишивання . Ці комплекти – від одного з найвідоміших у світі виробників товарів для рукоділля – Anchor (Англія) . Цей виробник черпає ідеї для своїх виробів у художників з усієї земної кулі, тому пропонує покупцям як традиційні, так ...

Ласкаво просимо до нашого магазину для рукоділниць. Тут ви можете купити за вигідною ціною перевипуск наборів для вишивання . Ці комплекти – від одного з найвідоміших у світі виробників товарів для рукоділля – Anchor (Англія) . Цей виробник черпає ідеї для своїх виробів у художників з усієї земної кулі, тому пропонує покупцям як традиційні, так і новаторські дизайнерські проекти.

Перевипуск від Anchor в інтернет-магазині «Муркіні рукоділки»

Вже зараз у нас є 4 моделі з перевипуску компанії Anchor. Це набори для вишивання картин у техніці лічильний хрест:

  • «Макова скеля»;
  • "Макове поле";
  • "Дорога до моря";
  • «Вечірнє сонце (Ромашкове поле)».

У них ви знайдете прекрасні картини, зрозумілі інструкції, ретельно та докладно намальовані знакові схеми вишивки, муліне найвищої якості Anchor, канву Аїда №16 , голки . Асортимент регулярно поповнюється, і кожна майстриня зможе підібрати собі роботу до душі.

Інтернет-магазин «Муркін рукоділки» пропонує своїм покупцям недорого придбати в Україні перевипуск наборів Anchor для вишивки картин. Всі вироби відрізняються один від одного за сюжетом та ступенем складності виконання. Купити такий товар і спробувати свої сили може і початківець, і досвідчена майстриня.

Незалежно від сюжету картини її вишивання доставить вам море позитиву та позитивних емоцій. Важко уявити вироби чудовіші, ніж виготовлені з перевипуску наборів від компанії Anchor. Готову картину можна повісити вдома або в офісі, внісши яскраву родзинку в інтер'єр приміщення, а можна і подарувати комусь із близьких людей. Набори для вишивки від Anchor майстрині купують по всьому світу.

Як правильно вишивати хрестом

Освоїти техніку вишивання «лічильний хрест» досить легко – це один із найпростіших різновидів рукоділля. Вона доступна будь-якій людині, а вкладена в набір інструкція допоможе швидко розібратися із відтворенням малюнка. Вишивка складається з хрестоподібних стібків, виконаних на щільній канві.

Вишивка у техніці «лічильний хрест» – дуже захоплююче заняття. Існує безліч мальовничих візерунків, які можна вишити для прикраси предметів у власному будинку. Але якщо ви в цьому ремеслі робите лише перші кроки, вам краще розпочати з бази.

Найчастіша проблема початківців – вибір надмірно складного малюнка. Якщо ви не розрахуєте свої сили, то дуже скоро втомитеся, наробите купу помилок і втратите інтерес до вишивання. Тому новачкам краще вибирати та купувати з перевипуску наборів для вишивання найпростіші моделі.

Є ще дві перешкоди, з якими можуть зіткнутися недосвідчені майстрині – помилкове введення в роботу нитки не того кольору або прокладання стібків у неправильному місці малюнка. Найкращий спосіб цього уникнути – у процесі роботи уважно спостерігати за схемою та звірятися з нею.

Схема вишивки розповість вам про те, який колір нитки і коли використовувати де потрібно прошивати тканину. Сітка на діаграмі вишивки відповідає сітці канви. А кожен кольоровий квадрат означає стібок хрестиком. Поєднання знаків у квадратиках і кольорів на схемі розповість вам про те, який колір після якого і в якій послідовності необхідно використовувати.

Пориньте разом з нами в чарівний та захоплюючий світ мистецтва та вишивайте із задоволенням!

Читати докладніше