Набори для креативного рукоділля 

Товарів у наявності: 308
на сторінку
Показано 1 - 12 з 308
Показано 1 - 12 з 308

Вишивка - це вічне художнє хобі для будь-якого віку, популярність якого зростає з роками як у бебі-бумерів, так і у мілініалів.

Його можна розділити на два типи: ручна вишивка та машинна вишивка. Ручна вишивка відноситься до вишивки вручну і часто використовується для вишивання хрестиком.

І навпаки, машинна вишивка складається із використання ви...

Вишивка - це вічне художнє хобі для будь-якого віку, популярність якого зростає з роками як у бебі-бумерів, так і у мілініалів.

Його можна розділити на два типи: ручна вишивка та машинна вишивка. Ручна вишивка відноситься до вишивки вручну і часто використовується для вишивання хрестиком.

І навпаки, машинна вишивка складається із використання вишивальної машини для шиття. Цей тип – те, на чому ми зосередимося тут. Тим, хто вагався з вишивкою через її, здавалося б, складну природу, нема про що турбуватися.

Можливо, ви подумали, що вишивка призначена тільки для людей, схильних до творчості, або що вона потребує величезних вкладень, таких як швейна машина. Тим не менш, ці припущення є необґрунтованими, оскільки є набори для креативного рукоділля, які можуть вам допомогти.

У наборах для креативного рукоділля "Нова Слобода" ви знайдете набори для вишивки еко-сумок, брошок, підставок, прикрас, декору та багато іншого.

Рукоділля – це декоративне шиття та вироби з текстилю. Все, що використовує голку для створення, можна назвати рукоділлям. Рукоділля може включати споріднені текстильні вироби, такі як в'язання гачком, робота з гачком або фріволіте, робота з човником.

Подібні здібності часто добре переносяться між різними видами рукоділля , такими як дрібна моторика та знання текстильних волокон. Деякі з тих самих інструментів можуть використовуватися в декількох різних видах рукоділля.

Плетене мереживо

Майстерність виготовлення мережива з петлями та вузлами за допомогою маленького човника

Піко

Петля з нитки, створена для функціональних або декоративних цілей по краю мережива, стрічки, в'язаних, трикотажних або в'язаних матеріалів

Стіч (текстильне мистецтво)

Петля пряжі або довжина нитки, проведена через матеріал за допомогою голки або гачка під час шиття, вишивання, в'язання спицями або гачком

Деякі з основних методів або стібків найранішої вишивки - ланцюговий стібок, петля або простирадло, рядок, що біжить, атласний рядок, вишивка хрестом. Ці шви залишаються основними техніками ручної вишивки.

Процес, що використовується для пошиття, виправлення, зшивання та зміцнення тканини , сприяв розвитку техніки шиття, а декоративні можливості шиття привели до мистецтва вишивання . Справді, відзначено чудову стабільність основних вишивальних стібків:

Це вражаючий факт, що у розвитку вишивки ... немає жодних змін матеріалів чи технік, які можна відчути чи інтерпретувати як перехід від примітиву до пізнішої, більш витонченої стадії. З іншого боку, ми часто знаходимо в ранніх роботах технічне досягнення і високий рівень майстерності, що рідко досягається в пізніші часи.

Мистецтво вишивання було знайдено у всьому світі, та було знайдено кілька ранніх прикладів. Роботи в Китаї були присвячені періоду ворогуючих держав (5-3 століття до н.е.). В одязі з Міграційного періоду Швеції, приблизно в 300-700 роках нашої ери, краї смуг обрізки посилені біговим стібком, заднім стібком, стебловим стібком, петельною петлею для кравця і шиттям батогом, але неясно, чи є ця робота просто посиленою шви як декоративну вишивку.

Давньогрецька міфологія приписувала богині Афіні передачу мистецтва вишивання поряд із ткацтвом, що призвело до уславленої конкуренції між нею та смертною Арахною.

Вишивка також є народним мистецтвом з використанням матеріалів, доступних для непрофесіоналів. Наприклад, Hardanger з Норвегії, Merezhka з України, вишивка Mountmellick з Ірландії, Nakshi kantha з Бангладеш та Західної Бенгалії та бразильська вишивка. Багато технік мали практичне застосування, наприклад, Сашико з Японії, який використовувався як спосіб зміцнення одягу.

Історично розглядається як проведення часу, заняття або хобі, призначене виключно для жінок, вишивка часто використовувалася як форма біографії. Жінок, які не мали доступу до формальної освіти або, іноді, до письмового приладдя, часто навчали вишивці та використовували її як засіб документування свого життя. З точки зору документування історії маргіналізованих груп, особливо кольорових жінок, як у Сполучених Штатах, так і в усьому світі, вишивка є засобом вивчення повсякденного життя тих, чиє життя в основному залишалося невивченим протягом більшої частини історії.

Читати докладніше