Економія муліне: поради

Економія муліне: поради

Вишивати з мудрістю - це не тільки творчий процес, але і можливість заощадити матеріали. Одним зі способів економії муліне є застосування певних технік вишивання, наприклад, при вишиванні бекстіча.

- Почніть перший стібок, як зазвичай, вводячи голку з зворотної сторони на лице (прокол № 1).
- Відступайте назад, наприклад, на дві клітинки канви, і виводьте голку вже з лиця на зворотню сторону (прокол № 2).
- Для проколу № 3 виводьте голку з зворотньої сторони на лице в місці першого проколу, тобто проколи № 1 і № 3 збігаються.
- Відступайте по лицевій стороні на дві клітинки канви (або стільки, скільки потрібно згідно малюнка) і виводьте голку з лиця на зворотню сторону (прокол № 4).
- Після відліку потрібної кількості клітинок (у даному прикладі знову дві), виведіть голку з зворотньої сторони на лице (прокол № 5). Потім відступіть назад на дві клітинки і зробіть прокол № 6, вивівши голку з лиця на зворотню сторону в місці проколу № 4. І знову - співпадіння. Цього разу місця проколів 4 і 6 збігаються.
- В результаті зворотня сторона має бути не "суцільною", а схожою на шов "вперед голка".

Також, щоб постійно не вдівати нову нитку під час вишивання хрестиком іншого кольору, використовуйте нитковдівач. Такі маленькі хитрощі допоможуть зберегти ваші матеріали та зробити вишивку більш ефективною!

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: