Що заважає вишивати швидко і з задоволенням?

Що заважає вишивати швидко і з задоволенням?

- Некомфортне місце для рукоділля. Вишивати в скорченій позі, без опори для рук і спини, без нормального освітлення - сумнівне задоволення.

- Безлад на робочому столі. Помічено, що чим більший стаж рукодільниці, тим організованіше її рукодільне гніздечко. Магнітик для голки, ножиці з маячком, схема на прищіпці. Купа мала з аксесуарів і муліне тільки дратує!

- Улюблені домочадці. Як тільки налаштовуєшся на годинку приємного проведення часу - тут же стаєш усім потрібна. Вищий клас рукодільниці - зайняти рідних корисною справою і за цей час встигнути посидіти з п'яльцями собі на втіху.

- Телефон. Активно вишивати і постійно відволікатися на соцмережі або вхідні повідомлення - дві несумісні речі. Або одне, або інше. Все-таки на час вишивання краще вимкнути звук гаджета і покласти його екраном донизу. І кількість хрестиків збільшиться, і для здоров'я корисно.

- Незручна схема. Мало радості розбирати схожі один на одного значки або додумувати, який символ ховається під товстою лінією бекстича. Добре опрацьована, чітка і контрастна схема - плюсик у карму фірми-виробника.

2Коментарі

    • Avatar
      Dec 29, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.

Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: