Вибір тканини, ниток та стібків для семплерів

Вибір тканини, ниток та стібків для семплерів

   За старих часів лляні, напіввовняні і чистововняні тканини найчастіше використовувалися як основа для вишивки. Матеріал із сатину або бавовни застосовувалися для семплерів, що відображають географічні карти.

   Ви можете взяти матеріал того кольору та фактури, який більше підходить під вашу ідею чи під інтер’єр, чи під костюм. Все залежить від місця застосування майбутнього семплера.

Вибрати можна як канву, так і будь-яку іншу тканину без поділу на клітини. Семплер на канві виконати легше, але вишивка на тканині виглядатиме витонченіше. Природно, що тканина має бути чистою і, бажано, новою.

   Тепер потрібно відрізати потрібний шматок тканини. Для вишивки перших семплерів використовували неширокі смужки тканини (15-23 см). Ширина тканини була обумовлена можливостями верстата, який виробляв полотна для вишивання та шиття. Пізніше семплери стали мати як прямокутну, а й квадратну форму. Розмір відрізка матеріалу багато в чому залежатиме від вашого задуму та створеної схеми вишивки.

   Підбираємо колір і фактуру ниток, якими вишиватимемо. Нитки для вишивання можна використовувати такі, як і в роки розквіту семплерів – шовкові, вовняні та бавовняні. Вибір ниток також залежить від вашого задуму. Користуватися чи не користуватися п’яльцями під час вишивки – вирішувати тільки вам.

2Коментарі

    • Avatar
      Dec 29, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.

Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: