Розміщення вишивки в інтер'єрі

Розміщення вишивки в інтер'єрі

   Розміщення вишивки в інтер'єрі - один із важливих етапів створення вишивальної картини, з яким рукоділка стикається в самому кінці процесу. Робота може розміщуватися у вас в квартирі в будь-якому місці, яке ви забажаєте, проте є деякі рекомендації, які допоможуть вам представити свій витвір у найкращому світлі.

   Якщо інтер'єр дозволяє, то розмістіть свою роботу під лампою - її світло підкреслюватиме всі фарби вашої картини подібно до музейного експонату.

   Підбирайте сюжет під кімнату, в якій він буде поміщатися, все має бути доречним. Наприклад, для кухні більше підійдуть картини із кулінарною тематикою.

   Бажано, щоб шпалери на тій стіні, де буде повішена ваша картина, не мали яскравих та великих принтів. Інакше вони перетягнуть усю увагу на себе, а ваша робота залишиться непоміченою.

   Якщо ви виконали велику і серйозну роботу, то зробіть її однією на стіні, розташувавши полотно на рівні очей по центру. А ось невеликих картин можна розмістити одразу кілька.

   Намагайтеся контролювати кількість картин на одній стіні. Якщо ви давно вишиваєте, то, напевно, накопичили вже безліч красивих і улюблених робіт. Однак повісити їх усі, особливо у маленькій квартирі, не вийде, інакше ви перетворите свій будинок на картинну галерею. А ось міняти сюжети за сезонами – чудовий варіант для зміни обстановки.

2Коментарі

    • Avatar
      Aug 25, 2023

      < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: