Як прати вироби з вишивкою?

Як прати вироби з вишивкою?

Ми не розповідатимемо про делікатне прання в машинці в "чарівному" мішечку, бо, здається, це не допомагає. Ми розповімо про ручне прання виробу.

По-перше, ви повинні знати з якої тканини виконаний виріб і якими нитками вишивка. Щоб розуміти, що з цього вимагає дбайливого поводження - тканина або нитки.

Пам'ятайте, що віскозні нитки та тканина добре поглинають вологу та у мокрому вигляді втрачають міцність. Тому їх не можна викручувати і терти (адже ми говоримо про ручне прання).
Вишивальні нитки, як віскоза, і поліестер не линяють.

По-друге, варто пам'ятати, що у мокрому вигляді виріб буде стягнутий вишивкою, але це не означає, що він зіпсований! При повному висиханні та правильному прасуванні виріб поверне свою первісну форму.

Правила догляду:

1. Виріб перемо окремо від усіх інших речей.
2. Обираємо температуру близько 30-40 градусів.
3. Використовуємо м'які миючі засоби. Можна використовувати спеціальні для тканини (для вовни, шовку). Деякі рукодільниці перуть шампунем або бальзамом для волосся.
4. Випратий виріб злегка віджати. Закрутити в рушник (але не скручувати) і без зусиль віджати.
5. Прасуємо вишитий виріб вологим, з вивороту, підстеливши під нього м'яку, гладку тканину, щоб зберегти рельєфність вишивки. Якщо в результаті стягування довкола вишивки тканина лежить не рівно, потрібно відпарити місця стягування.

Після цього потрібно залишити виріб до повного висихання (бажано під пресом).

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


  • Avatar
    Aug 25, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: