Як зберігати вишивку?

Як зберігати вишивку?

   Часом будуються довгобуди, дійсно, дуже довго. Такі роботи можуть забруднитися, висвітитися і втратити свій зовнішній вигляд.

   Щоб такого не відбувалося, скористайтеся нашими порадами.
Ці правила підходять і для вишивки, якою ви займаєтеся щодня.

- Не забувайте обов'язково мити руки перед початком роботи, навіть якщо вам здається, що вони нічим не забруднені.

- Кожного разу, прибираючи вишивку на зберігання до наступного разу, запаковуйте її в пакет або будь-яким іншим способом, щоб вона не припадала пилом, не бруднилася і не піддавалася сонячному впливу.

- Ніколи не залишайте поруч із вашою роботою те, що може завдати вишивці шкоди - напої, їжа, хімічні речовини та інше.

- Якщо ви вишиваєте з лупою поруч з вікном - обов'язково прибирайте її в коробку на зберігання і ніколи не залишайте на вишивці.

- Не залишайте нитки муліне поруч із пахучими або вологими речовинами - волога і запахи дуже швидко вбираються бавовною, і вивести їх буде дуже важко.

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


  • Avatar
    Aug 25, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: