Вишивка під загрозою!

Вишивка під загрозою!

   Не розслаблятися!

   

Влітку рукодільниць та її улюблену вишивку чатують на специфічні літні неприємності. А саме — важкі плями органічного походження.

Де можна очікувати їх “напад”?

На дачній лавці або парковій лаві. Глядачі в особі жучків та пташок поспішають засвідчити своє захоплення працями майстрині та поставити свою жирну "оцінку" на канві.

Поруч із вазою, повною стиглих ягід. Адже це так природно - одночасно насолоджуватися вишиванням та смакуванням вишеньки! Бризки від соку, які влучно потрапляють на вишивку, — їх слід було чекати!

На квітковій галявині, де дитина збирає для мами-вишивальниці букет кульбаб. Жаль тільки, що стеблинки залишають на канві страшенно в'їдливі сліди!

Що робити?
Звісно, діяти! Боротися з наслідками "Мурчине рукоділля" пропонує так:

- Свіжі сліди від пташиного посліду або "прогулянки" сонечка повністю видаляються пранням з хорошим порошком. Якщо минув час і все засохло, потрібно зчистити залишки забруднень тупим ножем, намочити водою, а потім добре протерти перекисом водню.
- Щойно з'явилися плями від ягідного соку на канві? Тоді їх поливають окропом. Потрібно натягнути тканину та акуратно лити на пляму з чайника. Також добре допомагає свіжий лимонний сік.
- Сліди від стеблинок кульбаб потрібно якнайшвидше натерти білою зубною пастою і залишити на півгодини. Потерти щіткою. Прополоскати. Або вичавити сік з цибулі, змочити їм пляму, почекати 20 хвилин і випрати. Та не забути про кондиціонер від запаху!

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


  • Avatar
    Aug 25, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: