Хибні думки про вишивку

Хибні думки про вишивку

   Багато хто з наших знайомих і близьких, хто ніколи не займався вишивкою, на основі різних думок сформували далеко не найвірніші судження про цей вид рукоділля. Через це вишивальниці часто стикаються з нерозумінням їхнього захоплення.

   Ми виокремили кілька основних хибних думок і підібрали вагомі аргументи, щоб ви завжди знали, що відповісти тим, хто сумнівається.

- Вишивка - це дуже просто. Саме так багато хто і думає. Стібок, другий, ось і хрестик. Однак робота сповнена безлічі додаткових нюансів, за якими доводиться стежити. А чого варті великі роботи!

- Сюжети для вишивки дитячі та примітивні. Так скажуть ті, хто стикався з вишивкою хрестом, наприклад, у школі та вишивав невеличкі букетики й будиночки. Але ж ми з вами знаємо, які масштабні картини можна створити за допомогою ниточок муліне.

- Вишивка - це тільки для жінок. Теж помилкова думка. Дуже багато чоловіків із задоволенням вишивають, буває навіть, що більше і краще представниць прекрасної статі.

- Вишивка - марне заняття. Навпаки, заняття рукоділлям допомагає заспокоїти нерви, а внесення своїх корективів в готові набори дозволяє розвивати фантазію.

- Вишити можна будь-яку картинку. Багато хто вважає, що використання готових наборів зайва трата грошей. Можна ж просто завантажити фотографію в спеціальну програму і отримати готову схему. Однак усе не так просто. Далеко не кожна з них вийде дійсно красиво в готовому варіанті, а ось перешивати все заново зовсім не захочеться.

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


  • Avatar
    Aug 25, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: