Як обрати слов′янський оберіг?

Як обрати слов′янський оберіг?

   Зараз, коли все частіше ми згадуємо свої слов′янські корені, виникає питання необхідної атрибутики, бажання придбати предмет, який би захищав від усіляких неприємностей, як у це вірили наші предки, та й вірять все більше сьогодні, а справжня віра завжди творить дива. Кожен бажає володіти оберегом в прямому сенсі слова, а не просто атрибутикою. Ніколи не стане слов′янським оберігом, дрібниця створена не руками людини - як її не заряджай, це виконані на верстатах з ЧПУ, з використанням лазерного різання і гравіювання і т. д. лише красиві дрібнички.

   Справжній слов′янський оберіг - це ручна робота виконана з природних матеріалів, річ виготовлена не машиною, а власне руками майстра, як це робилося з самого початку в давнину. Нехай він буде трохи примітивний, виглядати не так рівно і красиво, але він буде безумовно етнічним і живим, а не просто шматком якогось матеріалу.

   У кожній казці є доля правди, майстер, вкладаючи в кожен виріб разом з потом, а іноді і кров′ю частинку душі, своєї енергетики, є сполучною ланкою з Божественними силами. А щоб оберіг був більш енергоємним його необхідно зарядити. У літературі описується безліч магічних способів «зарядки», але на нашу думку найбільш доступний - оберіг необхідно 19 січня або 7 липня опустити в річку або озеро. У дані дні вода чудодійна, освячена самою природою і тому оберіг зарядитися усіма силами природи

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


  • Avatar
    Aug 25, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: