Розмітка на канві рівномірного переплетення

Розмітка на канві рівномірного переплетення

   Рівномірка влаштована складніше, ніж Aida.

   Вона дуже схожа на звичайну тканину. М'яка. Блоків-клітин немає. Особливе плетіння ниток не дозволяє рівно та точно нанести лінію маркером. Може, зовсім обійтися без креслення ліній і вишивати просто так?

   Якщо має бути робота над великим багатобарвним дизайном, сітка 10х10 стає необхідною для зручності та спокою майстрині. Як зробити розмітку на канві рівномірного переплетення?

   Є два варіанти:

- Туго натягнути канву на раму або великі п'яльці. Придбати свіжий маркер із тонким стрержнем. Дуже плавно з невеликим натиском проводити лінії між нитками основи. За необхідності використовувати лупу.

- Нудний, дуже нешвидкий, але надійний спосіб - намітка. Найзручніше це робити на натягнутій канві. Перші лінії краще прокласти через центр і вже від них шити розмітку вгору-вниз та в сторони. Найкраща нитка для намітки — мононитка. Чорна чи біла, залежно від кольору канви.

3Коментарі

    • Avatar
      Aug 20, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: