З чим комбінувати прикраси з бісеру

З чим комбінувати прикраси з бісеру

   Бісер буде гармонійно виглядати і в діловому, і в надзвичайно модному зараз етнічному, і у вишуканому вечірньому стилі. Такі яскраві прикраси здатні як пожвавити строгий костюм, так і внести родзинку в грайливий образ. Пропонуємо взяти на озброєння наступні підказки:

Бізнес-леді

Для тих щасливиць, чий офісний дрес-код дозволяє маленькі пустощі, можна обрати один (лише один!) яскравий аксесуар з бісеру, який вигідно доповнить діловий одяг. Вигадливе кольє чи комірець з бісеру розкажуть оточуючим про ваш хороший смак і почуття стилю, не порушуючи при цьому корпоративний етикет.

У стилі «бохо»

Довгі спідниці, волани, мережива, яскраві візерунки і квіти в волоссі… Всі ці елементи популярного стилю «бохо» важко уявити без довгих ниток бісеру на шиї та кількох кольорових браслетів на руках чи навіть ногах. Спорідненим також є етнічний стиль, що передбачає поєднання бісерних герданів з вишиванками та іншим традиційним народним одягом.

Для вечірнього виходу

Прикраси з бісеру здатні чудово доповнити елегантну жіночну сукню. Варто пам’ятати лише про те, що чим більше кольорів містить, наприклад, кольє, тим менше барв повинно бути у вашому одязі.

Найкращий варіант – однотонна сукня, відтінок якої перегукується з одним із основних кольорів прикраси.

   Не варто думати, що бісер вимагає дотримання якогось спеціального стилю в одязі. Навпаки – цей багатогранний матеріал може скласти вдалу комбінацію практично з будь-яким вбранням! Головне – не забувати про почуття міри, адже аксесуари з бісеру часто є досить самодостатніми і не потребують будь-яких інших доповнень.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: