Як перевірити нитку на ліняння

Як перевірити нитку на ліняння

   Ні для кого не секрет, що нитки муліне на виробництві проходять через процес фарбування, щоб набути свого відтінку. Однак фірми, що виробляють дешеві муліне, часто заощаджують на технологіях фарбування та самих барвниках. Це призводить до того, що пігмент погано закріплюється на волокні і схильний легко залишати його.

   Такі нитки муліне можуть завдати чимало проблем, адже при пранні готової роботи фарба потрапить у воду та пофарбує решту ділянок. В результаті вся ваша праця виявиться марною.

   Щоб не допустити таких ситуацій, рекомендується завжди перевіряти нитки перед початком роботи, навіть якщо ви впевнені у виробнику (не виключаються випадки підробки ниток або припущення помилок на виробництві).

    Існує два простих способи, як можна перевірити нитки на линяння:

   1 спосіб: відріжте невеликий шматочок від мотка ниток і опустіть у гарячу воду. Потім загорніть його в білу тканину та залиште на деякий час.

   2 спосіб: Візьміть невеликий шматочок білої тканини і змочіть його водою, потім загорніть у нього відрізок нитки і пропрасуйте праскою, розігрітою до температури прасування бавовни.

   Якщо в обох випадках тканина залишається чистою, ваша ниточка не полиняє після прання і не зіпсує роботу.

   Якщо ж ви побачите розводи, краще не використовувати таку нитку.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: