Болгарський хрест...В чому особливості?

Болгарський хрест...В чому особливості?

   Болгарський хрест - це один з різновидів стібків, які можуть використовуватися у вишиванні. Також його називають «хрест-зірочка» або «хрест-сніжинка», тому що він зовні має саме таку форму

   Стіжок має кілька відмінних рис:

- Оскільки для виконання візерунка використовується більше стібків, ніж при звичайному хресті, малюнок стає більш об'ємним та щільним.

- Покриття практично не матиме просвітів, що допоможе створити подібність до килима або гобелену.

- Такий візерунок набагато краще розкривається у вишивках з великою кількістю насичених кольорів. Крім цього, він виграшно виглядає в геометричних візерунках.

- Найчастіше його використовують на таких виробах, як подушки, голки або сидіння на стільці - там, де не важлива виворітна сторона роботи, яка стає досить важкою. Також за його допомогою можна прикрашати меблі.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: