Нестерпна ніжність буття: приголомшлива вишивка Wakako Horai

Нестерпна ніжність буття: приголомшлива вишивка Wakako Horai

   Японська майстриня Wakako Horai створює справжні чудеса за допомогою нитки та голки. Здавалося б, дівчина просто вишиває гладдю, але з-під її руки виходять тонкі, ніжні роботи — знімні комірці, витончені монетниці, квіткові брошки. Вони немов гості з минулого: підкорюють незмінною жіночністю та пастельними відтінками.

   Вакако Хорай народилася у префектурі Хего, Кіото. У дівчини профільна освіта: вона закінчила Кіотський університет образотворчих мистецтв (Kyoto Seika University). Вже тоді вона захопилася пошиттям одягу, а в 2009 році зважилася на запуск власного виробництва під брендом Rairai.

   Однак вишивка у творчості Вакако з'явилася лише через два роки, у 2011 році. Але саме цей вид рукоділля приніс майстрині визнання та славу: сьогодні вона регулярно бере участь у виставках, виграє нагороди та друкується у книгах та журналах.

   В одязі та аксесуарах Rairai робиться акцент на натуральних тканинах. У хід йдуть європейська та американська бавовна, вінтажні тканини та антикварна фурнітура.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: