Якобінська вишивка Сари Стівенс

Якобінська вишивка Сари Стівенс

   Художниця з Великобританії Сара Стівенс (Sarah Stevens) присвятила життя та творчість важливій справі – збереженню традицій. Дівчина створює вишукані панно та предмети інтер'єру у старовинній техніці, яка називається «якобінська вишивка».

   Душа Сари завжди тяжіла до минулого. Так, як випускна робота для Королівської школи вишивання (Royal School of Needlework) майстриня створила незвичайний середньовічний візерунок із золотим гаптуванням.

   А закінчивши Королівську школу вишивання на відмінно, Сара Стівенс відкрила антикварний магазин, продовжуючи вишивати тільки для себе. Але у 2014 році потяг до самовираження переміг: дівчина закрила бізнес та зосередилася на власній творчості.

   Сьогодні Сара вишиває сама та продає набори для вишивки з авторськими схемами. «Мені подобається думати про те, що люди з усіх кінців землі вишивають за моїми наборами, – пояснює майстриня. — Тому що, коли все вже сказано і зроблено, залишається лише мирне мистецтво вишивки».

  Якобінська вишивка передбачає роботу з вовняними нитками. У результаті виходять барвисті, об'ємні та приємні на дотик роботи. Наслідуючи традиції, Сара створюємо сюжети з класичними мотивами. Наприклад, рослинами та квітами.

   

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: