Розмаїття голок: якими вони бувають?

Розмаїття голок: якими вони бувають?

   Людина, яка ніколи не поринала у світ рукоділля, може бути дуже здивована, що голки, якими ми пришиваємо гудзики, є не єдиними у своєму роді. Адже зараз є голки практично для кожного виду робіт, який тільки може виконувати майстриня.

   А щоб ви не заблукали в їхньому різноманітті, ми підготували для вас невелику пам'ятку про види голок.

-  Гобеленові голки - ці голки мають великий вушок і тупий кінчик. Застосовуються вони для всіх нами улюбленої вишивки нитками муліне.

- Шенільні голки - мають більше вушко, ніж гобеленові, а також гострий кінчик. Їх використовують при роботі зі стрічками та синеллю.

- Вишивальні голки - це голки середнього розміру з широким вушком та гострим кінчиком. Такий варіант підходить для роботи вовняними нитками.

- Голки для квілтингу - як не важко здогадатися, вони підходять саме для цього виду рукоділля. Їхня головна відмінність - невелике вушко, що дозволяє не пошкоджувати тканину при виконанні роботи.

- Штопальні голки – застосовуються саме для штопки. Ці голки мають широке вушко та велику довжину.

- Двосторонні голки – відмінний варіант для прискорення роботи вишивки двома руками. Їхні головні відмінності - велика довжина і вушко посередині.

   Придбати необхідні для вашої роботи голки ви можете на нашому сайті.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: