Підбір кольорів ниток муліне

Підбір кольорів ниток муліне

   Багато рукодільниць із задоволенням самостійно обирають дизайн майбутньої вишивки та всі необхідні матеріали до проекту. Але в цьому випадку дуже легко зробити помилку в підборі кольорів та їх поєднаннях.

   Щоб цього не сталося, ми пропонуємо вам скористатися деякими нашими порадами, на що варто звернути увагу під час самостійного підбору муліне.

- Використовуйте різні палітри кольорів, ви можете знайти неймовірну їх кількість в інтернеті. На таких картинках дуже видно, які кольори добре гармонують один з одним, тому вони можуть стати опорою у вашому пошуку.

- Крім цього, можна звернутися до такої науки, як теорія кольору. Завдяки використанню колірного кола і простих правил цієї теорії можна підбирати грамотні поєднання кольорів, які не викликатимуть дискомфорту.

- Спостерігайте за тим, що роблять дизайнери у всіх областях: це можуть бути як вже відомі вам вишивальні сюжети, так і одяг, інтер'єри, меблі та багато іншого. Вибирайте вже готовий виріб, поєднання кольорів на якому вам подобається, і орієнтуйтеся на нього.

- Ще однією підказкою для вас можуть стати палітри інституту кольору Pantone. Щосезону вони оголошують список квітів, які будуть модними найближчим часом. Всі ці кольори чудово поєднуються один з одним, тому можуть стати натхненням для ваших сюжетів.

А придбати ниточки вибраних відтінків ви можете на нашому сайті.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: