Що робити, щоб нитка не закручувалась?

Що робити, щоб нитка не закручувалась?

   Одна з головних проблем, з якою стикається вишивальниця під час роботи, - це закручується нитка. Це не тільки завдає незручності в процесі, але й впливає на кінець.

   Щоб не допускати цього є кілька корисних порад, якими ми поділимося.

- Найпростіший спосіб, яким не варто нехтувати, - це періодично відпускати іголку та давати можливість нитці самостійно розкрутитись. Але повторювати цю дію потрібно досить часто, щоб отримати бажаний ефект.

- Інший спосіб, яким користуються рукоділки, – це рейковий метод вишивання. Він має на увазі, що ви не просто вводите іголку в тканину, а заздалегідь кладете нитку на канву і опускаєте іголку в дірочку через дві нитки.

- Нитки, що особливо плутаються, можна зробити більш слухняними, використавши спеціальний віск для муліне.

- Крім цього, корисним інструментом у даному харчуванні стане стібкоукладач, проте він вимагає часу, щоб пристосуватися до роботи.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: