ТОП-4 помилки, після яких вишивку вже не врятувати

ТОП-4 помилки, після яких вишивку вже не врятувати

   Як ви знаєте, усім властиво помилятися у будь-якій справі, і в цьому немає нічого страшного. Навпаки, на помилках навчаються та вдосконалюються. Проте помилки бувають різні - одні ми можемо виправити та продовжити рух уперед, а ось деякі стають вирішальними у питанні розлучення з роботою.

   Ми вирішили розповісти про найголовніші помилки, після яких, швидше за все, ви вже не продовжите вишивати картину.

- Використання не тих кольорів муліне - часто рукодільниці або вишивають за схемами, де наведено ключ конкретного виробника, або докуповують кольори для наборів, що закінчилися, але вибирають не ту фірму, що вказана в схемі, а трохи подешевше. Часто в таких ситуаціях кольори виходять зовсім не такими, як потрібно, зовнішній вигляд псується і продовжувати роботу над такою вишивкою зовсім зникає бажання.

- Заміна канви - використання не тієї канви, що дана в наборі стає все більш і більш популярною практикою. Однак, якщо ви вишиваєте нещодавно, велика ймовірність помилитися з каунтом тканини, що призведе зовсім не до результату, на який ви розраховували.

- Неуважність при читанні інструкції - вишивали трьома ниточками, а не двома, як сказано в схемі, не помітили, як змінили напрямок напівхреста або інші помилки, які виникають у нас при неправильному прочитанні схеми, також можуть призвести до розлуки з вишивкою.

- Розмітка олівцем - з цією помилкою стикаються багато хто. Хтось може з нею не погодитись і на власному досвіді стверджувати, що олівець таки відмивається. Однак, особливо на довгобудах, олівець залишається назавжди, і в раму таку картину поставити не вийде.

2Коментарі

    • Avatar
      Sep 1, 2023

Montaż anteny satelitarnej w warszawie

Rozwój nowoczesnych technologii spowodował popularność satelitarnej telewizji cyfrowej w warszawie i województwie mazowieckim. Prawie w każdym domu jednorodzinnym widzimy na dachu antenę której instalację wykonał autoryzowany rekomendowany przez lokalne salony firmowe operatora. Oprócz dostawy kurierskiej klient może zamówić dostawę nowego dekodera 4K w wyższej rozdzielczości UHD, umożliwiającego dostęp do filmów i sportu w krystalicznie czystej jakości obrazu.


Ilość głosów: 97 | Ocena: 4.8

Залишити відповідь

* Iм'я:
* E-mail: (Не опублікований )
   Вебсайт: (Посилання на сайтhttps://)
* Коментар: